Borani cu sfecla - Salata de iaurt cu sfecla si menta

de -Miti- in Salate, 6 Apr 2011 | 2326 vizualizari

 

Un nou fel de salata cu iaurt iranian,de data aceasta cu sfecla. Boranis sunt salate din gastronomia persana si contin iaurt amestecat cu diferite legume. Se servesc cu kebab, chiftele,supe,paine si ca acompanient pe langa bautura. Se pot servi si cu lipii sau paine turceasca.
La reteta de aici am folosit sfecla proaspata,dar se poate folosi si sfecla fiarta sau coapta.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt cremos
  • 4 linguri de sfecla data pe razatoare
  • sare
  • piper
  • menta proaspata sau uscata (eu am folosit uscata)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borani cu sfecla - Salata de iaurt cu sfecla si menta:

Sfecla se da pe razatoare sau se taie marunt cu cutitul.

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.

Se da la rece ca sa se imbine aromele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Borani cu sfecla - Salata de iaurt cu sfecla si menta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

-Miti- 1

06.04.2011, 21:41

ruxy,eu si cu tine = devoratoare de salate

mihaelar63 1

06.04.2011, 21:47

Ce bun , si eu vreau , cu menta nu am mai facut

Ramonica 1

14.04.2011, 21:18

Interesanta, nu am mancat dar cred ca e f buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!