Borcanasul cu orez

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 13 Aug 2010 | 1288 vizualizari

 

m-am jucat eu odata cu orezul si m-am gandit sa umplu un borcanas din ardei cu orez.:)

 

INGREDIENTE

  •        3-4 bucati de ardei gras rosu mare
  •       cateva felii de sunca de pui
  •       1 cana orez
  •       1 fir ceapa verde
  •       marar verde
  •       3-4 morcovi tineri si dulci
  •       ulei
  •       sare
  •       curry


Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borcanasul cu orez:

Se fierbe orezul in apa cu sare. Separat, se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat se fac piure cu pasatorul. Apoi se scurge bine orezul de apa si se amesteca cu 2-3 linguri din piureul de morcovi. Se pune intr-o craticioara un pic de ulei si se caleste putin de tot ceapa verde, cat sa se inmoaie putin dar sa nu piarda culoarea. Se adauga si sunca bucatele si apoi amestecul de orez cu morcovi si se mesteca usor cu lingura din cand in cand.



Cand s-au omogenizat bine se adauga si mararul tocat si praful de curry si se mai lasa 1 minut. Se taie un capac la ardeiul gras si se scobeste bine de seminte. Se umplu ardeiul cu compozitia racita si se serveste cu capacelul deasupra.



Puteti face o floricica din sunca pentru ornament.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Borcanasul cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mena29 1

15.08.2010, 08:04

As vrea si eu u borcanas

epurasha2bb 1

15.08.2010, 16:05

multumesc fetelor!

adry88 1

30.05.2011, 21:18

foarte interesant si frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii