Borek cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 5759 vizualizari

 

Tot din bucataria turceasca o placinta cu branza delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua iaurt 200 ml( am avut turcesc special de placinta, mai gras)
  • 100 ml iaurt pentru uns foile
  • 7 foi de placinta( eu am avut yufka)
  • 400 gr branza sarata( am cumparat turceasca mai grasa precum cea feta speciala pentru borek)
  • o legatura patrunjel verde  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek cu branza:

Amestecam branza cu patrunjelul si cu un ou.


Amestecam intr-un bol, ouale cu iaurtul( 200 ml).


Ungem tava cu iaurt, apoi asezam una cate una foile si le ungem bine pe fiecare in parte cu iaurt.


Baza are 4 foi, apoi punem branza si o asezam uniform, iar partea de deasupra are 3 foi fiecare dintre ele unsa bine cu iaurt.


Peste ultima foaie turnam compozitia cu ou si iaurt. Intepam peste tot cu furculita si dam la cuptor o ora la 180 grade, sau pana se rumeneste frumos.


Grozava!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Borek cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

13.01.2011, 18:08

Luk, Miuta, Ligiuta multumesc sunteti foarte dragute

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 20:18

Delicioasa

RuxyRux 1

13.01.2011, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE