Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.
Am topit untul in uleiul de masline. Am uns cate 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura (cam 4 linguri), apoi am rulat foile, obtinand un sul. L-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc. Am repetat procesul, si am pus sulurile formate unul in contnuarea celuilalt, formand o spirala care sa ocupe toata tava. (Poza)
Am batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si am turnat deasupra placintei.
Apoi am turnat si 100ml apa minerala peste, si am bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute... pana s-a facut rumena si frumoasa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult