Borek cu branza sarata

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 7024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta,
  • 500g branza de vaci,
  • 500g feta,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 4 oua,
  • 1 ceapa mica,
  • 100ml lapte,
  • 100g unt,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • 100ml apa minerala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek cu branza sarata:

Am amestecat branza cu ceapa taiata marunt, marunt, cu patrunjelul tocat si cu 2 oua, si am amestecat bine.


Am topit untul in uleiul de masline. Am uns cate 3 foi de placinta cu unt si la un capat am asezat o parte din umplutura (cam 4 linguri), apoi am rulat foile, obtinand un sul. L-am asezat in centrul tavii unse cu cunt, ca pe un melc. Am repetat procesul, si am pus sulurile formate unul in contnuarea celuilalt, formand o spirala care sa ocupe toata tava. (Poza)


Am batut celelate 2 oua, am adaugat laptele, si am turnat deasupra placintei.


Apoi am turnat si 100ml apa minerala peste, si am bagat la cuptor, la foc mediu, pentru 30 de minute... pana s-a facut rumena si frumoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Borek cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Crista_Luca 1

27.11.2010, 21:48

si sa sti ca voi incerca sa fac si cu branza dulce .......

Cris2711 1

05.11.2011, 00:04

Anett 1

10.02.2013, 19:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bilute festive de branza