Bors cu carne de pui si fasole verde

de AnyCostescu in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 1211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mijlociu sau 1/2 gaina sau cocos
  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • leustean
  • 1 l bors acru
  • sare
  • 1 ou
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de pui si fasole verde:

curati pasarea, o treci prin flacara,o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati.


ferbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot de cateva ori si ai aruncat apa.


cand carnea s-a inmuiat,pui fasolea verde curatata,taiata bucati de 2-3 cm.


lasi sa fiarba acoperit un sfert de ora, sarezi, adaugi ardeii si rosiile taiate felii subtiri si ceapa tocata marunt.


mai fierbi un sfert de ora, acresti cu bors fiert aparte, parfumezi cu leustean tocat, dregi cu ou si smantana dupa ce ai racorit borsul 5 minute.


servesti cald cu paine proaspata si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de pui si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

jolygina 1

13.10.2012, 21:27

place

MIUTA 1

13.10.2012, 21:46

Foarte bun

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec