Bors cu perisoare de pui

de madi_marin in Ciorbe, 6 Aug 2011 | 5082 vizualizari

 

Am mancat mai mult supe in ultima vreme.....si evident ca mi s-a facut pofta de o ciorbita acra...delicioasa. Si care putea fi cea mai buna alegere decat o reteta de ciorba de perisoare, acrita cu bors!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de pui
  • 2 linguri cu orez
  • 1/2 telina
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 rosii decojite
  • 1 l bors
  • 1 legatura de leustean
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ou pentru dres
  • smantana pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu perisoare de pui:

Iata cum am preparat acest Bors cu perisoare de pui!

Radacinoasele se curata , se spala si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toaca marunt. Se pun impreuna la calit in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.

Carnea se condimenteaza cu sare si piper,se adauga orezul spalat si scurs si se amesteca bine. Se formeaza perisoare care se pun la fiert peste legume. Se mai adauga apa.

Cand perisoarele sunt aproape fierte, se adauga cubulete de cartofi si de rosii. Se pun borsul dat in clocot, sare si piper. Se fierb bine toate si spre sfarsit se bate oul bine si se toarna in ciorba, amestecand cu o furculita ca sa se formeze zdrente. Se mai lasa sa dea un clocot, apoi se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt.

Ciorbita se serveste cu ardei iute, ceapa sau smantana.

Pofta buna! Merita sa incercati sa preparati acesta reteta de ciorba de perisoare de pui acrita cu bors!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

florin_elena5 1

16.11.2011, 12:27

gustos sa ancerc si eu cu prajeala

florin_elena5 1

16.11.2011, 12:27

madi_marin 1

16.11.2011, 19:53

florin_elena5....nu trebuie sa le calesti mult....doar un pic cat sa-si lase un pic de gust....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cioba cu legume si perisoare de pui