Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Legumele se taie marunt si se calesc in putin ulei. Cand sunt calite se adauga pulpele si apa si se lasa la fiert. Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga cescuta de orez si mai lasam sa fiarba.
Verificam carnea si daca e fierta se scoate afara, se curata de pe oase si se pune inapoi in ciorba.
Pregatim dresatura din cele 2 galbenuse si amestecam cu smantana. Turnam cateva polonice de ciorba fierbinte pentru a aduce dresatura la aceeasi temperatura si o turnam in ciorba. Se stoarce lamaie iar cu zeama se acreste ciorba. Se condimenteaza dupa gust, eu am pus sare si putin delikat. Albusele le-am pus in ciorba in timp ce inca mai fierbea.
E foarte buna, am mancat-o cu ardei kapia si cu ardei iute (dupa preferinte):)
Pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult