Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)

de babi5 in Ciorbe, 6 Dec 2014 | 2314 vizualizari

 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al vostru ca m-ati acceptat linga voi am ajuns si eu la reteta cu nr 400; poate trebuia sa pun prajitura cu nr. 400 dar este buna si ciorbita ca spala greata celor care se veselesc mai mult de Sfintul Nicolaie,este o ciorbita cu de toate si recunosc ca in varianta cu carne de pui nu am mai facut, dar va garantez ca este super buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui ( 8 jumatati)
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnac si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 3 cartofi mai maricei
  • 200 gr mazare( conserva)
  • 150 gr fasole verde
  • sare
  • 1 lingurita vegeta
  • 5 linguri pasta tomate
  • 250 gr varza murata
  • 3l apa( supa de oase sau legume)
  • piper
  • ceapa 200 gr
  • 1 foaie dafin
  • 1 ardei gras rosu
  • frunze leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400):

Se curata zarzavatul , ceapa , cartofii si ardeiul, se spala si se toaca marunt.


Varza murata se spala si se toaca marunt, mazarea si fasolea verde se strecoara, se da printr-un jet de apa si se pune intr-un castronel.


Carnea de pui se taie in bucati, se curata, se spala, apoi se da un clocot,se spumeaza si se pune deoparte.


Varza se pune in apa cu foaia de dafin si ceapa si lasam sa fiarba 15 minute dupa care adaugam carnea ,ardeiul si zarzavatul , potrivim de sare , piper si vegeta apoi lasam sa fiarba pina aproape cind carnea este fiarta.


Adaugam cartofii taiati cubulete , fasolea si mazarea, mai lasam sa fiarba 15 minute apoi diluam pasta de rosii cu 100 ml apa si turnam in ciorba lasam sa mai dea in clocot 5 minute apoi asezonam cu leustean verde.


Pofta buna este o ciorbita super buna.Sa va fie de folos.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste la servit poate adauga si un pic de otet de la ardeiul iute

2

Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca ardeiul iute , proaspat sau murat

3

Iubitorii de smintina o pot inbunatati adaugind si 1 lingura de smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diaconta 1

06.12.2014, 22:20

Felicitari Mala la cat mai multe retete delicioase.Foarte harnica ai fost

iolanda-elena 1

09.12.2014, 11:15

delicioasa

babi5 1

09.12.2014, 13:12

gsby_d, diaconta,yoly86 va multumescdragele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu afumatura