Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)

de babi5 in Ciorbe, 6 Dec 2014 | 5629 vizualizari

 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al vostru ca m-ati acceptat linga voi am ajuns si eu la reteta cu nr 400; poate trebuia sa pun prajitura cu nr. 400 dar este buna si ciorbita ca spala greata celor care se veselesc mai mult de Sfintul Nicolaie,este o ciorbita cu de toate si recunosc ca in varianta cu carne de pui nu am mai facut, dar va garantez ca este super buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui ( 8 jumatati)
  • 200 gr morcov
  • 150 gr pastarnac si patrunjel
  • 200 gr telina
  • 3 cartofi mai maricei
  • 200 gr mazare( conserva)
  • 150 gr fasole verde
  • sare
  • 1 lingurita vegeta
  • 5 linguri pasta tomate
  • 250 gr varza murata
  • 3l apa( supa de oase sau legume)
  • piper
  • ceapa 200 gr
  • 1 foaie dafin
  • 1 ardei gras rosu
  • frunze leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400):

Se curata zarzavatul , ceapa , cartofii si ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Varza murata se spala si se toaca marunt, mazarea si fasolea verde se strecoara, se da printr-un jet de apa si se pune intr-un castronel.

Carnea de pui se taie in bucati, se curata, se spala, apoi se da un clocot,se spumeaza si se pune deoparte.

Varza se pune in apa cu  foaia de  dafin si ceapa si lasam sa fiarba 15 minute dupa care adaugam carnea ,ardeiul si zarzavatul , potrivim de sare , piper si vegeta apoi  lasam sa fiarba pina aproape cind carnea este fiarta.

Adaugam  cartofii taiati cubulete , fasolea si mazarea, mai lasam sa fiarba 15 minute  apoi diluam pasta de rosii cu 100 ml apa si turnam in ciorba lasam sa mai dea in clocot 5 minute apoi  asezonam cu leustean verde.

Pofta buna este o ciorbita super buna.Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Cine doreste la servit poate adauga si un pic de otet de la ardeiul iute

2

Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca ardeiul iute , proaspat sau murat

3

Iubitorii de smintina o pot inbunatati adaugind si 1 lingura de smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

iolanda-elena 1

09.12.2014, 11:15

delicioasa

babi5 1

09.12.2014, 13:12

gsby_d, diaconta,yoly86 va multumescdragele mele

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 18:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc