Ciorba de porc a la grec

de gaby_gabytza in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 8334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceasca orez
  • 3 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de la lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Carnea o taiem bucatele si o punem la fiert, si ii mai luam spuma din cand in cand.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim legumele (eu am avut morcovi si ardei tocat la masina si pus la congelator) Cand carnea este fiarta o scoatem si o strecuram de zeama in alta oala. Adaugam legumele si punem din nou la fiert. Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana si cand a fiert supa turnam cu un polonic un fir subtire peste galbenusuri pana ajungem la temperatura ciorbei. Turnam amestecul in oala si amestecam la suprafata, lasam sa mai fiarba putin si oprim focul. Adaugam zeama de lamaie si frunze de patrunjel(eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

meosiris 1

17.02.2012, 08:09

Buna dimineata!
Am si eu o mare rugaminte pentru cele 4 retete in concurs. Se poate cate un votulet pentru fiecare 4 retete aflate in marea lupta?

Placinte tigarete http://www.bucataras.ro/concurs/aperitiv-1/?bid=BP00128#BP00128

Supa crema de rosii cu crutoane http://www.bucataras.ro/concurs/ciorba-2/?bid=BP00129#BP00129

Piept de pui umplut cu telemea http://www.bucataras.ro/concurs/fel-principal-3/?bid=BP00131#BP00131

Ananas fript cu inghetata http://www.bucataras.ro/concurs/desert-4/?bid=BP00130#BP00130

Multumesc mult!
Bafta tuturor participantilor!

gaby_gabytza 1

17.02.2012, 08:34

succes team votat deja

babi5 1

07.12.2014, 08:09

Like

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc a la grec