Ciorba de porc a la grec

de gaby_gabytza in Ciorbe, 15 Feb 2012 | 5295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 ceasca orez
  • 3 galbenusuri
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de la lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Carnea o taiem bucatele si o punem la fiert, si ii mai luam spuma din cand in cand.


Intr-o tigaie punem putin ulei si calim legumele (eu am avut morcovi si ardei tocat la masina si pus la congelator) Cand carnea este fiarta o scoatem si o strecuram de zeama in alta oala. Adaugam legumele si punem din nou la fiert. Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana si cand a fiert supa turnam cu un polonic un fir subtire peste galbenusuri pana ajungem la temperatura ciorbei. Turnam amestecul in oala si amestecam la suprafata, lasam sa mai fiarba putin si oprim focul. Adaugam zeama de lamaie si frunze de patrunjel(eu nu am avut)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

meosiris 1

17.02.2012, 08:09

Buna dimineata!
Am si eu o mare rugaminte pentru cele 4 retete in concurs. Se poate cate un votulet pentru fiecare 4 retete aflate in marea lupta?

Placinte tigarete http://www.bucataras.ro/concurs/aperitiv-1/?bid=BP00128#BP00128

Supa crema de rosii cu crutoane http://www.bucataras.ro/concurs/ciorba-2/?bid=BP00129#BP00129

Piept de pui umplut cu telemea http://www.bucataras.ro/concurs/fel-principal-3/?bid=BP00131#BP00131

Ananas fript cu inghetata http://www.bucataras.ro/concurs/desert-4/?bid=BP00130#BP00130

Multumesc mult!
Bafta tuturor participantilor!

gaby_gabytza 1

17.02.2012, 08:34

succes team votat deja

babi5 1

07.12.2014, 08:09

Like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc a la grec