Ciorba de cartofi

de T I M E A in Ciorbe, 5 Apr 2012 | 5800 vizualizari

 

O ciorba de cartofi cu legume, ideala pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • Pt 4 l apa avem nevoie de:
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1/4 telina radacina
  • 1/2 ardei verde
  • un pumn mazare
  • 5 cartofi
  • frunze de telina si patrunjel
  • 200 ml suc de rosii
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi:

Mai intai punem apa la fiert entru ciorba de cartofi. Curatam si spalam legumele. Taiem morcovii, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul si le punem in apa clocotita. Lasam la fiert la foc mic pana sunt aproape fierte. Punem sare si piper dupa gust.

Adaugam cartofii taiati cubulete si mazarea si lasam in continuare pe foc pana se fierb.

Turnam apoi sucul de rosii in ciorba de cartofi, adaugam frunzele de telina tocate si lasam sa mai dea o data in clocot.

Luam ciorba de cartofi de pe foc si adaugam si patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

daca va place mai acra, puteti drege ciorba de cartofi cu bors de putina sau zeama de varza murata

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Teo 1

11.04.2012, 23:20

ciorba de cartofi e mai gustoasa in strachina!

Angelina_Elena 1

24.09.2012, 14:44

foarte,foarte buna!

babi5 1

07.10.2014, 15:31

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele si carne afumata