Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi

de katty in Ciorbe, 3 Feb 2017 | 921 vizualizari

 

Imi doream de ceva vreme o ciorbita usoara cu iaurt, asa am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 300 gr fasole galbena congelata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus
  • 300 ml iaurt grecesc 10%
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi:

Curatam bine inimile si pipotele si le spalam. Le punem intr-o oala in apa rece la fiert si le fierbem pana se inmoaie bine. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede.

Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o tocam fin, iar morcovul il radem pe razatoarea mare.

In uleiul incins, punem morcovul si il lasam pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Amestecam usor si cand ceapa a inceput sa se inmoaie stingem cu zeama de la pipote. Punem si pipotele si inimile, adaugam fasolea verde, sare, piper negru macinat si fierbem pana fasolea verde se inmoaie. Completam cu apa calda, daca este nevoie si mai dam cateva clocote. Amestecam iaurtul cu galbenusul, adaugam cate putina zeama fierbinte, amestecand continuu, apoi turnam amestecul in ciorba. Punem mararul si mai lasam pana ciorba se pregateste sa dea iar in clocot. Stingem focul, punem un capac si o lasam 10 minute, apoi o servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

04.02.2017, 19:44

miki_a 1

04.02.2017, 22:25

Îmi place combinația! Sigur a fost o supă foarte bună!

Bya Ralu 1

09.02.2017, 15:13

de incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu carne de pui si legume