Borș cu rădăcinoase și rasol de vită

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2014 | 5862 vizualizari

 

O ciorbă super savuroasă și sățioasă! La Multicooker, e mult mai ușor de preraparat!

 

INGREDIENTE

  • rasol de vită 2 bucăți cca. 300 g,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • gulie albă 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ardei verde 1 bucată,
  • cartofi roșii 3 bucăți medii,
  • țelină 3 tije,
  • leuștean 3-4 fire,
  • foaie de dafin 2 bucăți,
  • cimbru uscat 2 g,
  • boia de ardei dulce 1/2 linguriță,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • roșii decojite in sos tomat de la Băneasa 1 cutie,
  • tăiței de casă 100 g.,
  • apă cca. 2000 ml,
  • borș 500 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș cu rădăcinoase și rasol de vită:

Carnea se taie cubulețe , se așează în interiorul vasului. Se conectează aparatul Multicooker la sursă de curent, se apasă butonul MENU, se selectează FRY, se setează timpul prin butonul COOKING TIME la 10 minute, se închide capacul , apoi se apasă butonul START și ”Laurențiu-Ionel” își începe activitatea. După ce s-a finalizat programul, se adaugă zarzavaturile curățate și tocate mărunt, veredețurile, condimentele,mai puțin cartofii și roșiile, se completează cu apă, se asezonează de sare și piper. Se selectează programul STEW pentru 60 de minute. apoi se închide capacul și se pornește butonul START. După ce s-a finalizat programul se adaugă, cartofii, roșiile decoojite, se selectează programul BOIL, pentru 10 minute. După ce s-a finalizat programul BOIL, se ridică capacul, se adaugă fideaua și borșul, apoi se setează timpul,COOKING TIME pentru 10 minute, se închide capacul și se apasă butonul START. După ce programul s-a finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM, atâta timp cât doriți dvs. După finalizare întotdeauna deconecțati aparatul de la sursa de curent. Spor și poftă bună

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș cu rădăcinoase și rasol de vită" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

23.07.2014, 09:15

la un astfel de bors ma inscriu si eu

Lavinia 1

23.07.2014, 18:12

gustos

mihaelar63 1

26.07.2014, 14:18

In casa Zmeilor as intra curajoasa , fara frica sa mananc orice ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu smintina si tarhon a la Horia Virlan