Ciorba de perisoare

de nadiuta123 in Ciorbe, 1 Feb 2012 | 1641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe,
  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu,
  • zeama de la o lamaie,
  • 2 oua,
  • verdeata
  • Bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se pune apa la foc sa fiarba adaugand un praf de sare. Se curata legumele si se taie marunt si se adauga sa fiarba. Carnea tocata se pregateste cu ceapa, orez, sare si piper si un ou. Dupa ce legumele sunt aproape fierte cu mana uda se formeaza mingiute din carnea tocata si se adauga in oala sa fiarba. Se adauga bulionul, verdeata si se mai lasa putin sa fiarba. Oul se bate cu cu zeama de lamaie si se adauga peste ciorba.


Se orneaza cu verdeata.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.02.2012, 11:11

buna !!

Lau 1

02.02.2012, 11:18

place

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu orez