Ciorba de pui cu orez si zeama de varza

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 2 Ian 2012 | 4677 vizualizari

 

Incep anul cu o ciorbica acrisoara, care sa ne mai spele putin stomacul dupa atatea mancaruri grele.

Va doresc sa aveti parte de un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi voua!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 radacina de patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • zeama de varza dupa gust
  • sare
  • leustean
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu orez si zeama de varza:

Spalam bine puiul, dupa care il transam in bucati mici si-l punem la fiert in apa rece. Spumam de cate ori este nevoie.

Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si  orezul spalat in cateva ape, apoi lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem tocanita de legume si zeama de varza dupa gust. Mai lasam pe foc 10  minute dupa care punem sare si asezonam cu leustean.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu orez si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec