Bors cu spanac

de Alina26 in Ciorbe, 6 Oct 2014 | 4306 vizualizari

 

E foarte simplu de facut.Noua ne place mult si mai ales fetiței mele... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire de pătrunjel
  • 5 fire de leuștean
  • 2 oua
  • sare
  • ulei
  • Zeama de la o lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu spanac:

1. Am spalat spanacul si l-am lasat la scurs.


2. Am pus uleiul la incins, tocam ceapa spalata si o punem la calit.


3. Taiem si spanacul potrivit si punem peste ceapa. Adaugam apa cat culrinde si lasam sa fiarba cir a 10 minute.


4. Batem bine 2 oua si cu ajutorul unui polonic punem putina zeama de la bors pana oul devine fierbinte.


5. Adaugam patrunjely si leusteanul tocat marunt, zeama de lamaie sisare .Mai lasam sa fiarba 5 minute.


6. Stingem focul si punem oul .Amestecam.


Pofta buna! !!!!


Noi am servit calda cu ceapa verde.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si spanac congelat.

2

Puteti pune bors magic daca aveti, iesa putin mai acru.

3

Putei inlocui oul cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Panacris 1

06.10.2014, 19:09

deyutzky 1

07.10.2014, 07:17

Alina26 1

07.10.2014, 11:45

Va mulțumesc pentru aprecieri! !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac cu afumatura