Bors de cartofi cu fidea-post

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 16 Mar 2010 | 17684 vizualizari

 

un bors moldovenesc foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2-3 cartofi
  • pasta de tomate
  • sare
  • zeama de lamaie
  • fidea fina(fara ou)
  • frunze patrunjel
  • frunze de leustean
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi cu fidea-post:

Se curata morcovul,telina si se dau prin razuitoarea cea mare apoi se calesc cu ceapa taiat marunt si ardeiul rosu taiat cubulete 3-4 minute


Se pun cartofi curatati si taiati cubulete si apase pune sare si cu zarzavaturile.Se lasa sa firba bine toate apoi se pune pasta de tomate 4-5 linguri,fideaua si se lasa sa mai dea 2.-3 clocote apoi se pune putina zeama de lamaie si frunzele de patrunjel si leustean.


este un bors foarte buna si sanatos


Este un bors moldovenesc facut dupa reteta prietenei mele dana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi cu fidea-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

17.03.2010, 13:21

nadina73 1

17.03.2010, 20:38

te astept rocsi mai am

mariac 1

28.03.2010, 20:41

am facut si eu si e tare buna dupa reteta ta bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din rasol de porc