Bors de dovlecei

de Rahela Velicu in Ciorbe, 24 Iun 2019 | 2623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 200 g pastai de fasole
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 350-400 g bors
  • leustean verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de dovlecei:

Mai intai taiem legumele.

 Punem la fiert ceapa, pastaile, morcovii si cartofii. Acoperim cratita cu un capac si lasam 20-25 de minute la fiert.

Adaugam borsul, sare dupa gust si dovleceii taiati cubulete ( cu coaja). Acoperim din nou cratita si mai lasam sa fiarba 20 minute.

 La final adaugam verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu legume