Bors de fasole verde

de RODIMUR in Ciorbe, 31 Mai 2019 | 2085 vizualizari

COMENTARII (20)

trifadalia 1

31.05.2019, 14:26

delicios

RODIMUR 1

31.05.2019, 14:54

Mulțumesc frumos, Daliana!

Mutulica 1

31.05.2019, 14:59

Si sotul pe unde umbla?

Mutulica 1

31.05.2019, 14:59

Se raceste mancarea ! Sau poate o prefera rece.

RODIMUR 1

31.05.2019, 15:05

Costel, farfuria pe care o fotografiez pentru poza finală este, de cele mai multe ori, pentru el...!

Rahela Velicu 1

31.05.2019, 16:06

RODIMUR 1

31.05.2019, 16:16

Mulțumesc, Mimi!

Bunica 1

31.05.2019, 16:54

O ciorbita care e buna race

RODIMUR 1

31.05.2019, 17:11

Mulțumesc frumos, Buni, pentru apreciere!

madi_marin 1

31.05.2019, 17:31

Foarte bun !

RODIMUR 1

31.05.2019, 17:38

Mulțumesc frumos, Madi!

mihaelar63 1

31.05.2019, 20:01

Bun borsul !!!!

RODIMUR 1

31.05.2019, 20:16

Mulțumesc frumos, Mihaela!

Rocsi 1

31.05.2019, 20:55

Foarte mult imi plac aceste ciorbe, sunt foarte gustoase! Doar ca eu nu pun usturoi, ca nu prea sunt fana , in rest totul imi place!

mirela0911 1

31.05.2019, 21:23

Imi place fasolea verde insa cu bors nu am mancat niciodata. Pe la noi nu se prea foloseste!

RODIMUR 1

31.05.2019, 21:34

Mulțumesc frumos, Rocsi! Eu pun usturoi la foarte multe mâncăruri, pentru virtuțile sale medicale. În plus, prin fierbere, sau călire, usturoiul își pierde gustul pe care-l știm și devine dulcișor...!

RODIMUR 1

31.05.2019, 21:36

Știu, Mirela că borșul este specific Moldovei, de aceea nu mă mir că nu-l folosești. Totuși, vreau să-ți spun că este acrișor și foarte sănătos. Mulțumesc pentru atenție!

vasimur 1

31.05.2019, 22:03

Gherca Daniela 1

01.06.2019, 19:00

Tare bun!

RODIMUR 1

01.06.2019, 19:59

Mulțumesc frumos, Daniela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de linte şi fasole roşie - de post