Bors de legume cu coasta de porc

de dicarmencitta1957 in Supe/Ciorbe, 1 Apr 2010 | 7541 vizualizari

 

Acest bors este preferat de baiteii mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata coasta afumata de porc(cam 2 kg).
  • 2 morcovi.
  • 1/2 telina.
  • 5 cartofi mai mici.
  • 2 radacini pastarnac.
  • 2 ardei grasi rosii.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 ardei rosu iute.
  • 2 cepe rosii.
  • 1 l bors.
  • 5 oua.
  • 1 rosie sau o cutie de rosii in bulion.s
  • are,
  • piper proaspat macinat,
  • tarhon verde uscat si alte condimente care ne plac.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu coasta de porc:

Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.

Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb legumele.

Punem si borsul la fiert intr-o craticioara separat,iar cand ciorba este gata se pune peste si borsul clocotit.Mai lasam sa dea in cateva clocote si ciorba este gata.Asezonam cu ce condimente dorim,eu am pus sare si tarhon uscat,cand servim acest bors punem patrunjel verde tocat cat mai marunt,piper si cine doreste mai iute poate servi cu un ardei iute rosu.

Dupa ce au fiert bine si legumele si carnea,batem ouale si le turnam peste bors,ca sa se formeze zdrente.Cine doreste poate sa serveasca aceasta ciorba si cu 2 sau 3 linguri de smantana.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu coasta de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie