Bors de legume (de post)

de alilianaa in Ciorbe, 17 Noi 2013 | 5352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 2 fire praz
  • 5-6 foi salata
  • un morcov
  • un pastarnac
  • 2 ardei mai mici
  • o legatira de ceapa verde
  • 2 cepe albe
  • 2 rondele fidea lata
  • 300 ml bors
  • sare dupa gust
  • 250 g rosii ( din borcan)
  • 30 ml ulei
  • 3 rondele telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume (de post):

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza. Pastarnacul, salata,  prazul, morcovul, telina, ardeiul, ceapa verde, se curata, se spala si se toaca. Se pune apa cu sare la fiert. Cand este gata se pun cartofii. Paralel, intr-o tigaie se pune ulei la incins, se pun legumele de mai sus taiate ( mai putin ceapa verde si prazul si salata), se calesc putin si cand s-au inmuiat se pun peste cartofi.  Cand legumele din oala au fiert bine se adauga prazul si ceapa verde. Peste 10 minute se pune borsul cald, se potriveste de sare. Se adauga rosiile din borcan si se adauga fideaua la final. Se mai lasa 3-4 minute. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alilianaa 1

18.11.2013, 07:10

Diana, Meri, Corina

diaconta 1

18.11.2013, 14:02

o idee buna pentru zilele de post

christyansen 1

02.02.2018, 13:44

f buna bravoooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, dres cu smantana