Bors de pasare cu taitei de casa

de Ina in Supe/Ciorbe, 15 Apr 2010 | 10200 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.04.2010, 19:50

mmmm.ce bun e...mai ales daca folosesti bors ...

Ina 1

15.04.2010, 20:04

da, rocsi, soacra-mea sa traiasca, ca ea face bors !!!

rivka 1

15.04.2010, 20:57

hmmmm buna supa

Oana 1

15.04.2010, 21:45

Mm, ador taieteii facuti in casa si mie imi place sa-i fac

mihaelar63 1

15.04.2010, 22:17

grozava cu taitei de casa , pacat ca nu prea ma pricep la ei

Ina 1

16.04.2010, 07:52

urmeaza pasii descrisi de mine si-ti vor iesi. Nu cred ca nu te pricepi, trebuie doar sa incerci. Totul e sa intinzi o foaie foarte subtire, pe care sa presari faina mereu, apoi sa o rulezi ca in poze si sa tai cu un cutit cu lama fina, ca sa nu iasa prea grosi.

nadina73 1

16.04.2010, 10:11

tot ce e cu bors de casa e foarte bun,felicitari si mie imi place tare mult 5 furculite

Adinuta 1

16.04.2010, 13:58

ce bine ca ai pus si reteta de taitei de casa cred ca ti-a iesit bun borsul

Ina 1

30.04.2010, 22:11

cred ca trebuia sa pun separat reteta de taitei...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman