Bors de peste

de crisad in Supe/Ciorbe, 4 Dec 2009 | 8822 vizualizari

 

se spune ca o ciorba de peste sa fie reusita tb sa aiba cel putin 4 feluri din peste si apa sa fie de Dunare .

eu nu am folosit decat 2 tipuri salau si cega(capatini si cozi) iar apa puteam sa iau direct din Borcea-e la 2 pasi - dar nu m-am riscat (si la cat de curata e apa de robinet pot spune ca e cu apa deBorcea) si bordsul a fost f bun (asta au zis oaspetii la masa)

 

INGREDIENTE

  • peste
  • legume(ardei morcov telina pastarnac rosii)
  • bors (eu am noroc ca e de la tara )
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

se pun legumele pe rand in apa ce fierbe .cand sunt fierte se adauga borsul fierbinte si apoi pestele si se mai lasa la fiert cam 10 min se adauga  leusteanul tocat dupa ce se stinge focul

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

brie 1

04.12.2009, 19:03

super, e singura ciorba cu carne pe care o prefer , si din cate stiu ca sa fie o adevarat ciorba se face cu cel puitn 4 feluri de peste si apa de Dunare, peste care stiam ca se scoate din ciorba la un moment dat si se prepara cu usturoi si se folosesc pesti mai ales din specia sturionilor (pastruga, cega,etc), ai 5 furculite de la mine pentru ea

Bucataras 1

05.12.2009, 01:18

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:56

bun , am mancat si eu sapt trecuta facuta la tara in ceaun , foarte bunaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din piept de pui