Ciorba cu perisoare de peste

de vero_closca in Supe/Ciorbe, 13 Apr 2010 | 5423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g file de peste(babusca,salau,fitofag,etc...)
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 3 felii de paine
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 500 ml bors
  • 1,5 l supa de peste sau de legume
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de peste:

Zarzavatul si legumele se curata,se spala si se dau pe razatoarea mare sau se taie cubulete si se calesc in ulei 2-3 minute. Se sting cu supa de peste sau de legume si se lasa sa fiarba la foc mic pana se pregatesc perisoarele.


Fileurile de peste se dau prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata si stoarsa bine apoi se amesteca cu o ceapa rasa fin,oul,faina,piperul,sare,patrunjelul tocat marunt si se amesteca bine. Se formeaza perisoarele si se pun in oala cu zarzavat. Se fierb pe foc mic. Se adauga si rosiile decojite si date pe razatoare,borsul fiert separat si se lasa pe foc inca 10-15 minute.


Se serveste fierbinte cu leustean taiat fin!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de peste" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

14.04.2010, 00:55

foarte buna nu am mancat dar cu sigurata e deosebita

izulika 1

14.04.2010, 18:15

arata bine bine

ramo_cata 1

15.04.2010, 16:51

e f buna..am facut si eu si DA e f buna pe bebei...eu am incercat anul trecut pentru puiul meu...e delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fazan