Ciorba de burta

de bucatariamea in Supe/Ciorbe, 21 Iul 2010 | 4534 vizualizari

 

Cu toate ca nu-mi place carnea de vita,dar aceasta ciorba o savurez oricind cu mare placere.Multa lume zice ca este greu de facut(intr-adevar trebuie fiert mult la ea),dar merita tot efortul.Pentru prepararea ei avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

 

  • 1 kg. burta de vita
  • 1 kg. oase de vita(rasol)
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 2-3 buc.radacina de patrunjel
  • 5-6 galbenusuri
  • usturoi
  • smintina
  • ardei iute
  • sare
  • piper
  • otet
  • 2-3 frunze de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta.Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os.Se scot oasele,se ia carnea de pe ele si punem carnea in oala.Se adauga legumele intregi(bineinteles curatate) ,citeva boabe de piper,2-3 frunze de dafin si se mai lasa sa fiarba inca vreo 30 minute.Scoatem legumele cu o spumiera,dupa care adaugam usturoi dupa gust.Galbenusurile se freaca bine cu smintina,turnam putina zeama peste ele,stingem focul si punem dresura in oala amestecindu-se foarte incet.Servim ciorba cu ardei iute,smintina si otet dupa gust


.POFTA BUNA!

PS.....Eu dupa ce scot legumele le tai cubulete si le pun inapoi in oala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

21.07.2010, 22:41

e preferata familiei mele !

Julie 1

21.07.2010, 22:59

Mmmm!Delicioasa ciorbica de burta!

ana 1

21.07.2010, 23:05

Imi place ciorbita de burta ,noi o imbogatim cu smantana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Supa de ciuperci cu smantana