Bors taranesc de primavara

de katty in Ciorbe, 16 Mai 2020 | 304 vizualizari

 

Un bors acrisor cu ceva carne si verdeturi de primavara este oricand binevenit,mai ales daca le ai prin frigider si constati ca nimeni nu le mai vrea.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 capatana salata verde
  • 200 ml rosii pasate
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors taranesc de primavara:

Taiem carnea in bucatele mai mici. O spalam bine si o punem la fiert cu apa cat sa o depaseasca de doua degete intr-o oala. Spumam ori de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Curatam legumele. Tocam ceapa fin, morcovul si pastarnacul cubulete, ceapa verde marunt(pastram frunzele taiate separat).


Cand carnea este fiarta de jumatate adaugam legumele(in afara de frunzele de la ceapa verde). Fierbem pana se inmoaie si legumele si adaugam rosiile, Dupa 5 minute punem frunzele de ceapa si salata verde taiata marunt. Adaugam borsul fiert separat, sare, piper si mai dam cateva clocote. Adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul. Servim borsul presarat cu patrunjel verde tocat fin

TIPS-URI

1

puteti adauga orice legume doriti sau alte verdeturi de primavara (loboda, macris)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

17.05.2020, 21:08

Nu am mancat ciorbe cu bors, dar cred ca e buna si asa!

mihaelar63 1

18.05.2020, 20:51

Ce bine arata

dantes 1

22.05.2020, 10:51

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Ghiveci de legume(varianta de primavara)

de katty 6

ieri la 19:08

Ardei kapia copt cu sos alb si telemea de oi

de katty 6

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda rosie