Bouyourdi-aperitiv grecesc

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 9098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g branza Feta
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 100g cascaval ras
  • oregano
  • chili
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bouyourdi-aperitiv grecesc:

-Se oparesc rosiile 1 min in apa fierbinte, apoi se decojesc si se taie felii.

-Ardeiul se taie fasii mici iar branza cubulete.

-Asezati in forma cate jumatate din fiecare ingredient, apoi presarati oregano si asezati si ultima parte din ingrediente peste care presarati din nou oregano iar de data asta adaugati si chili. La sfarsit, stropim cu uleiul de masline.

-Asezam deasupra o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200C pentru 20-25min. Dupa aceea, scoatem folia si mai lasam inca 10 min.

-Se mananca cu multa paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bouyourdi-aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

meosiris 1

03.01.2011, 08:48

Multam din suflet!

adry88 1

13.05.2011, 16:02

arata bine

Bya Ralu 1

04.01.2013, 11:25

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne, ficat si carnati.