Bouyourdi-aperitiv grecesc

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 15178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g branza Feta
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 100g cascaval ras
  • oregano
  • chili
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bouyourdi-aperitiv grecesc:

-Se oparesc rosiile 1 min in apa fierbinte, apoi se decojesc si se taie felii.
-Ardeiul se taie fasii mici iar branza cubulete.
-Asezati in forma cate jumatate din fiecare ingredient, apoi presarati oregano si asezati si ultima parte din ingrediente peste care presarati din nou oregano iar de data asta adaugati si chili. La sfarsit, stropim cu uleiul de masline.
-Asezam deasupra o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200C pentru 20-25min. Dupa aceea, scoatem folia si mai lasam inca 10 min.
-Se mananca cu multa paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bouyourdi-aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Traistute cu piept de pui