Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca

de housy in Prajituri, 15 Feb 2011 | 7175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 200 gr zahar
  • 150-200 gr untura
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1/2 cana nuci macinate
  • esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • bombonele si stelute pentru ornat
  • 2 oua pentru uns la sfarsit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca:

 

  • O  reteta foarte usoara si la indemana oricui
  • - se amesteca toate ingredientele intr-un bol, si se da la rece pentru cel putin o ora
  • - din aluatul tare se intind foi pe masa stropita cu faina si se decupeaza forme diverse, noi am vrut braduti, fiind Craciunul
  • - cele 2 oua se bat bine 
  • - se pun in tava neunsa/netapetata
  • - se ung cu ou batut, peste care se presara diverse bombonele de decor. 

                                                                         Enjoy !!! 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-0
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-1
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-2
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-3
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-4
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-5
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-6
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-7
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-8
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-9
Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca-10

COMENTARII (8)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.02.2011, 08:03

elena1988

elena1988 1

16.02.2011, 09:22

MIUTA

MIUTA 1

16.02.2011, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!