Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca

de housy in Prajituri, 15 Feb 2011 | 7841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 200 gr zahar
  • 150-200 gr untura
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1/2 cana nuci macinate
  • esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • bombonele si stelute pentru ornat
  • 2 oua pentru uns la sfarsit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca:



  • O reteta foarte usoara si la indemana oricui

  • - se amesteca toate ingredientele intr-un bol, si se da la rece pentru cel putin o ora

  • - din aluatul tare se intind foi pe masa stropita cu faina si se decupeaza forme diverse, noi am vrut braduti, fiind Craciunul

  • - cele 2 oua se bat bine

  • - se pun in tava neunsa/netapetata

  • - se ung cu ou batut, peste care se presara diverse bombonele de decor.


Enjoy !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

16.02.2011, 08:03

elena1988 1

16.02.2011, 09:22

MIUTA 1

16.02.2011, 12:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati