Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca

de housy in Prajituri, 15 Feb 2011 | 7443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 200 gr zahar
  • 150-200 gr untura
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic amoniu pentru prajituri
  • 1/2 cana nuci macinate
  • esenta de rom
  • 1 lingurita scortisoara
  • bombonele si stelute pentru ornat
  • 2 oua pentru uns la sfarsit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca:



  • O reteta foarte usoara si la indemana oricui

  • - se amesteca toate ingredientele intr-un bol, si se da la rece pentru cel putin o ora

  • - din aluatul tare se intind foi pe masa stropita cu faina si se decupeaza forme diverse, noi am vrut braduti, fiind Craciunul

  • - cele 2 oua se bat bine

  • - se pun in tava neunsa/netapetata

  • - se ung cu ou batut, peste care se presara diverse bombonele de decor.


Enjoy !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti impodobiti - fursecuri cu untura si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

16.02.2011, 08:03

elena1988 1

16.02.2011, 09:22

MIUTA 1

16.02.2011, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute