Braduti pentru Mosu

de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 4060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • 1 ou mare
  • 75 gr. zahar praf
  • 225 gr. faina cernuta
  • 1 lingurita praf de copt fara varf
  • 150 gr. unt la temperatura camerei
  • vanile
  • pentru glazura:
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 150 gr. zahar pudra
  • 1 albus de ou
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti pentru Mosu:

Se mixeaza in crema untul cu zaharul, apoi se adauga oul se mixeaza pana la omogenizare, apoi adaugati faina amestecata aparte cu praful pentru copt si aromele.

Rezulta un aluat numai bun pentru spritat braduti cu forma de steluta asezati intr-o tava asternuta cu hartie pentru copt neunsa cu nimic.

Coaceti bradutii la 180 de gr. C in cuptorul preaincalzit 15~20 de minute.

Dupa ce se racesc complet bradutii, ii glazurati imitand decorul de pe bradul de craciun, ii dati in cuptorul inca cald si ii lasati acolo pana se usuca glazura complet, acesti braduti puteti sa-i pastrati intr-o cutie inchisa ermetic timp de 2~3 saptamani.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti pentru Mosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Brioşe pentru cafea