Branza aromata

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 1380 vizualizari

 

cândva am vazut o reteta de branza pe un program tv si am zis sa o incerc si eu ,este o reteta frantuzeasca

 

INGREDIENTE

  • branza de capra
  • crengute de cimbru
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza aromata:

Incep prin a spune ca este o nebunie aceasta branza la salate, are un gust deosebit. Nu am scris cantitatile pentru ca nu este nevoie, fiecare pune cat are


Incepem prin a taia branza de capra cubulete mici ca pentru o salata. Dupa ce am taiat branza incepem prin a o aseza in borcan sau o casoleta de plastic. Dupa ce am asezat un rand punem 2 crengute de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti (nu pisati) apoi punem iar un rand de branza si iar cimbru si usturoi si tot asa pana terminam branza care o avem. La sfarsit adaugam ulei de masline extra virgin cat sa acopere branza in totalitate.


Putem sa folosim branza la salata dar si uleiul este bun si are si o aroma deosebita pentru ca este aromat .Aceasta branzica se poate folosi doar dupa 2 saptamani dupa ce am preparat-o

 

TIPS-URI

1

Ar fi bine ca branza sa fie luata dintr-o sursa sigura de undeva de la tara ca sa fiti siguri ca este chiar branza de capra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

merisor 1

17.12.2014, 11:35

Ce bunatate!

babi5 1

18.12.2014, 20:45

Panacris 1

20.12.2014, 16:33

De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Branza marinata