Branza aromata

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 1064 vizualizari

 

cândva am vazut o reteta de branza pe un program tv si am zis sa o incerc si eu ,este o reteta frantuzeasca

 

INGREDIENTE

  • branza de capra
  • crengute de cimbru
  • ulei de masline
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza aromata:

Incep prin a spune ca este o nebunie aceasta branza la salate, are un gust deosebit. Nu am scris cantitatile pentru ca nu este nevoie, fiecare pune cat are

Incepem prin a taia branza de capra cubulete mici ca pentru o salata. Dupa ce am taiat branza incepem prin a o aseza in borcan sau o casoleta de plastic. Dupa ce am asezat un rand punem 2 crengute de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti (nu pisati) apoi punem iar un rand de branza si iar cimbru si usturoi si tot asa pana terminam branza care o avem. La sfarsit adaugam ulei de masline extra virgin cat sa acopere branza in totalitate.

Putem sa folosim branza la salata dar si uleiul este bun si are si o aroma deosebita pentru ca este aromat .Aceasta branzica se poate folosi doar dupa 2 saptamani dupa ce am preparat-o

 

TIPS-URI

1

Ar fi bine ca branza sa fie luata dintr-o sursa sigura de undeva de la tara ca sa fiti siguri ca este chiar branza de capra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza aromata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

merisor 1

17.12.2014, 11:35

Ce bunatate!

babi5 1

18.12.2014, 20:45

Panacris 1

20.12.2014, 16:33

De probat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!