Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane

de simona72 in Salate, 13 Ian 2014 | 2394 vizualizari

 

Am mai spus-o si o repet ca suntem iubitori de branzeturi. Branza fondue este descoperita recent si cum o gasesc destul de rar prin magazinele din orasul meu, m-am hotarat sa incerc sa o inlocuiesc cu ce gasesc. Asa ca prima oara am testat cu o bucata de Camembert si cum ne-a placut asa de tare am hotarat ca fiecare sa fie cu portia lui sa nu ne suparam:))....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de branza Camembert(de la Milkana am avut eu)
  • 1 painica ciabatta cu rosii si masline(de la Kaufland am avut eu)
  • 1 lingura ulei de masline
  • pt salata:
  • 2 rosii
  • 1 mar
  • 1 ceapa rosie
  • 1 bucata de castravete
  • cateva frunze de salata rucola
  • cateva frunze de menta proaspata
  • 2-3 linguri de zeama de grefa rosie
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita zahar brut
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane:

Branza Camembert o scoatem din ambalaj, o crestam putin la suprafata cu cutitul si o punem in vase individuale termorezistente. Painea ciabatta o taiem cuburi, o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o stropim cu putin ulei de masline.


Dam la cuptor vasele cu branza si tava cu bucatelele de paine, la cuptorul incins la 180-190 grade pt 10 minute.Intre timp pregatim salata: spalam si curatam legumele, le taiem ca pt salata intr-un bol incapator.


Taiem frunzele de menta si le punem peste salata, asezonam cu sare si piper dupa gust, adaugam 1 lingurita rasa de zahar brut, 1 lingura ulei de masline si 2-3 linguri suc proaspat de grefa rosie. Amestecam toate ingredientele de salata si montam in farfurie: cateva frunze de rucola, peste 1/2 din cantitataea de salata, de jur imprejur 1/2 din crutoanele din painea ciabata si alaturi vasul cu branza camembert de la cuptor.


Pofta buna!! Este o nebunie....

 

TIPS-URI

1

pe cat este de delicioasa pe atat de rapid se face...

2

branza se serveste atunci cand o scoateti din cuptor

3

daca constatati ca nu s-a topit suficient sau s-a intarit intre timp, o mai puteti da pt cateva minute la cuptor

4

salata o faceti dupa gustul vostru si dupa preferinte...initial trebuia sa fie cu salata de sfecla, dar trebuia sa astept prea mult dupa sfecla la cuptor...

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Camembert la cuptor cu salata si crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alexandra Burz 1

13.01.2014, 14:58

bun de tot

Rocsi 1

13.01.2014, 19:47

Andreea Caroline 1

13.01.2014, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!