Salata racoroasa cu hering marinat si mazare

de rivka in Salate, 10 Sep 2009 | 3763 vizualizari

 

O salata simplu de facut, gustoasa si racoroasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan de heringi marinati
  • 5 cartofi maricei
  • 1 ceapa mica
  • 1 cescuta mazare sau jumatate de borcan mazare direct fiarta
  • jumatate de castravete proaspat
  • 1 lingura mare de maioneza
  • jumatate de cutie de iaurt
  • sare
  • piper
  • otet
  • lamaie pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata racoroasa cu hering marinat si mazare:

Cartofii se fierb in coaja si se lasa sa se raceasca sub capac.


Ceapa se taie rondele subtiri, se fierbe in apa cu otet si sare, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.


Mazarea si fierbe in apa cu sare si se scurge de apa.


Castravetele se curata de coaja si se taie rondele subtiri.


Se curata cartofii reci, se taie rondele intr-un castron de bucatarie, se adauga mazarea, ceapa fiarta in otet si racita, castravetele feliat, piper.Din o lingura de maioneza si jumatate de cutie de iaurt se prepara un sos, se toarna peste cartofi, se amesteca totul usor.


Se servesc portiile in felul urmator pe fiecare farfurie se pune o portie de salata, deasupra cate un hering scurs bine de apa din marinada si se orneaza cu cate o felie de lamaie.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata racoroasa cu hering marinat si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

10.09.2009, 21:38

Miha 1

10.09.2009, 22:22

Hop si eu!

liana_geicu 1

11.09.2009, 22:54

arata bine, cred ca o sa incerc si eu reteta asta! mie imi place f mult pestele...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Poienita cu ciuperci