Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

de Sim0na in Conserve, 6 Apr 2015 | 6812 vizualizari

 

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica de conservare pe care au folosit-o si altii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cascavea de vaca afumata
  • 200 g telemea proaspata vaca
  • ½ ardei iute verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • ienibahar boabe
  • ienibahar pulbere
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper rosu
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • 5 catei usturoi
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente:

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat.  Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

simona72 1

07.04.2015, 10:57

Ce mult imi place!! De cand mi-am propus si eu sa fac...

anca_rm 1

07.04.2015, 18:48

imi place , eu fac destul de des , o sa inecrc si varianta ta

Rocsi 1

07.04.2015, 20:18

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate cu Pikant fix