Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente

de Sim0na in Conserve, 6 Apr 2015 | 1674 vizualizari

 

Am vazut reteta asta pe mai multe site-uri... iar eu am facut o selectie de condimente care noua ne plac si am urmat tehnica de conservare pe care au folosit-o si altii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g cascavea de vaca afumata
  • 200 g telemea proaspata vaca
  • ½ ardei iute verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • ienibahar boabe
  • ienibahar pulbere
  • coriandru boabe
  • piper negru
  • piper rosu
  • marar uscat
  • busuioc uscat
  • tarhon uscat
  • 5 catei usturoi
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente:

Branzeturile le-am taiat cubulete de cca 1,5 -2 cm si le-am asezat intr-un borcat curat. Ustroiul si ardeiul le-am taiat rondele, condimentele le-am amestecat si le-am pus printre bucatile de branza. Am adaugat uleiul de masline, am capsat borcanul si l-am lasat 7 zile intr-un loc racoros, in cazul meu pe geamul din bucatarie. Dupa cele 7 zile le-am consumat cu mare pofta, ca tare bune sunt!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

simona72 1

07.04.2015, 10:57

Ce mult imi place!! De cand mi-am propus si eu sa fac...

anca_rm 1

07.04.2015, 18:48

imi place , eu fac destul de des , o sa inecrc si varianta ta

Rocsi 1

07.04.2015, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iutata