Branza feta marinata

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6451 vizualizari

 

Azi trecem la bucataria greceasca!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr feta,taiata in cuburi   
  • 1 lingurita boabe de coriandru   
  • 1-2 frunze de dafin 
  • 2 catei de usturoi,pisati 
  • 1 lingurita coaja de portocale 
  • 1 lingurita oregano 
  • 1/2 cana de ulei de masline,extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza feta marinata:

Se prajesc pentru un minut boabele de coriandru,coaja de portocala si dafinul.

Intr-un container de plastic sau intr-un borcan,se pun toate ingredientele si se amesteca usor o data pe zi pentru o saptamana.

Se pastreaza la frigider,o saptamana,dupa care se poate servi.

E excelenta cu bagheta proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza feta marinata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

17.01.2011, 19:21

Oauuu ........Ce reteta bestiala!!!! ador bucataria greceasca

corina241 1

19.01.2011, 10:51

foarte interesant imi lasa gura-apa

adry88 1

13.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza