Omleta cu leurda, sunca si branza brie

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2013 | 1127 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie?! Ceva pentru maine dimineata.. ca doar e weekend si na.. ne rasfatam cu un mic-dejun delicios: omleta cu leurda!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunca afumata
  • cca 10 frunze leurda
  • 8 feliute branza brie
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda, sunca si branza brie:

Sunca am taiat-o bucatele, leurda am tocat-o fasii, iar branza am taiat-o felii.


In putin ulei an calit sunca. Ouale le-am batut cu putina sare si piper, apoi am adaugat leurda taiata fasii. Am pus amestecul de oua peste sunca, am amestecat putin, apoi am lasat sa se prajeasca pe o parte.


Am intors omleta, am pus branza brie, am impaturit in doua si am servit-o cu masline si paine prajita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda, sunca si branza brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

laura_n 1

27.04.2013, 17:54

buuuunaaa de iti vine sa decolezi spre Ploiesti

mihaelar63 1

11.05.2013, 01:43

Ce de leurda ai ,aproape ca te invidiez

babi5 1

05.06.2013, 15:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen