Branza framantata

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2012 | 3008 vizualizari

 

Un mod sanatos de a ne alege tipul de branza si cantitatea de sare dintr-o branza framantata. Alegeti un cas proaspat si adaugati sare dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cas proaspat (vaca)
  • 1 lingura sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza framantata:

Taiem casul in bucati potrivite si-l lasam timp de o zi sa se usuce putin. Din cand in cand scurgem zeama lasata de cas. A doua zi, dam casul pe razatoarea mare, adaugam sare dura (sau alta sare, dupa preferinta), framantam totul foarte bine. Modul de pastrare poate sa difere: in borcan, in folie transparenta (sul) sau pur si simplu in vas de ceramica sau sticla dar acoperita. Branza poate fi pastrata si la congelator.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza framantata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Sim0na 1

19.09.2012, 13:11

bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez

adry88 1

19.09.2012, 16:07

Laly 1

19.09.2012, 22:16

Interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu cașcaval