Branza iute cu mirodenii

de artistique in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2013 | 2168 vizualizari

 

Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • branza dulce bulgarasi 1 kg ;
  • branza sarata de vaca 200 grame;
  • smantana grasa 650 grame;
  • cimbru 1 lingura;
  • boia de ardei iute 2-3 linguri;(depinde cat de picanta vreti sa fie)
  • Delikat de legume 1 lingurita plina ochi;
  • 1 lingura de ulei de masline.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza iute cu mirodenii:

Se ia branza telemea si se taie cubulete mici.O punem intr-un vas si o zdrobim pana devine marunta, aproape insesizabila.


Luam branza bulgarasi ,adaugam peste ea smantana si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.Adaugam peste compozitie si branza telemea zdrobita.


Adaugam uleiul de masline,cimbrul,boiaua si delikatul si amestecam bine toate componentele pana se omogenizeaza .


TIPS-URI

1

recomand sa fie folosit robotul la aceasta operatiune , ca sa fie mai fin amestecul; dar se poate face si cu furculita si o spatula din lemn, dar dureaza mult mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza iute cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

30.07.2013, 20:51

- Andreea - 1

30.07.2013, 21:05

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:50

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza