Branzica in ulei de masline

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Sep 2016 | 6255 vizualizari

COMENTARII (38)

Ksenya 1

14.09.2016, 21:36

ce culori...!

diaconta 1

14.09.2016, 22:36

Nu am gustat din ele si acum imi pare rau

Panacris 1

15.09.2016, 07:52

Foarte bunaaa! Am degustat la Paltinis!

mihaelar63 1

16.09.2016, 01:32

Asa-mi pare si mie Rocsi

mihaelar63 1

16.09.2016, 01:34

Placute mie .,Ksenya

mihaelar63 1

16.09.2016, 01:35

Dia o sa mai avem si alte ocazii !!!

mihaelar63 1

16.09.2016, 01:35

Cristina

Bya Ralu 1

16.09.2016, 16:20

buna buna

RuxyRux 1

18.09.2016, 22:28

De zece ori wow!

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:47

super!

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:48

Multumesc Daniela

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:48

Bya

mihaelar63 1

28.09.2016, 23:48

Rux de zece ori

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de conopida