Brasovence gratinate

de RuxyRux in Pui, 25 Feb 2013 | 21450 vizualizari

COMENTARII (65)

Sidy 1

10.03.2013, 07:18

Dupa atatia mucenici de toate felurile, zau ca ma incanta sa vad ca se mai face si altceva bun de tot Minunate trebuie sa fie , dupa ce scrie in reteta asta fabuloasa

marianascarlat 1

10.03.2013, 07:59

Mmmmm! Ce bunatate!

getix 1

10.03.2013, 08:07

wow, ce bine arata!... chiar daca este mult de munca, merita efortul!

babi5 1

10.03.2013, 10:14

bunnnnnnnnn!!! se poate servii si ca aperitiv cald

ianculubita 1

10.03.2013, 11:06

Trebuie incercat,ca prea mi-ai facut pofta!!

suzane 1

10.03.2013, 19:46

multumesc,miine vreau sa incerc pentru cina,arata

suzane 1

12.03.2013, 18:26

AM PROBAT BRASOVENCELE SI AU IESIT SUPER,RETETA CLATITELOR ESTE DEOSEBITA,IN LOCUL UNTULUI AM FOLOSIT SMINTINA SI AM FACUT SI CLATITE CU DULCEATA,BUNE,BUNE

RuxyRux 1

12.03.2013, 23:22

Multumesc mult tuturor pentru aprecieri!
Suzane...chiar ma bucur tare ca ai incercat reteta clatitele preparate asa cu iaurt sunt deosebite si chiar mult mai delicioase decat cele facute in mod obisnuit numai cu lapte...
Astazi am preparat clatite cu dulceata intr-o varianta asemanatoare si am oferit cateva in vecini...au fost tare laudate le poti prepara si tu asa...cu o parte iaurt, doua parti lapte si o parte apa minerala( cea cu bule)si desigur un praf de sare, putin zahar,faina, vanilie, arome( coaja de lamaie, de portocala)...ce doresti...ies incredibil de pufoase...le-am umplut cu gem si dulceata...iti recomand varianta mea de clatite...te imbratisez!

Cris2711 1

26.04.2013, 18:18

abia astept sa le vina randul

RuxyRux 1

26.04.2013, 18:40

Cris astept impresii scumpo

ralu_ca 1

01.06.2013, 12:17

deea2686 1

22.07.2013, 18:40

o sa o incerc si eu...prea bn arata

Krystyan Trendy 1

12.12.2013, 10:43

foarte bune

tanyapatap 1

02.05.2014, 19:29

RuxyRux 1

02.05.2014, 21:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Medalion de pui