Breakfast * brunch

de jurnalulanei in Pizza, 7 Noi 2010 | 1767 vizualizari

 

Ce faci intr-o sambata dimineata,cand te trezesti nu chiar dimineata? :D


Mai lenevesti un pic, meriti din plin dupa ce inchei a patra saptamana de viroza ( dar nuu, nu mor, sunt mult mai bine, doar ca nu perfect restabilita.)


Si dupa lenevire, si pentru ca e sambata, iar sambata cam e zi de pizza in familie, incerci o reteta noua, adaptata dupa una pe care ai vizionat-o pe Euforia Cuisine...si micul dejun se transforma in mic dejun-pranz, so... breakfast* brunch :D


Pizza cu prosciutto si ciuperci cu usturoi si grisine cu prosciutto, branza, struguri si rodie :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza de la bella
  • Prosciutto
  • sos de rosii
  • ciuperci
  • usturoi
  • branza rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Breakfast * brunch:

Pizza:

Pentru blat am folosit aluatul de pizza de la Bella ( de cand l-am descoperit,am scapat de grija aluatului,este minunat,trebuie sa il incercati- daca nu ati facut-o deja).

 

Peste care am pus sos de rosii ( desi as fi vrut sa pun ca in reteta originala pesto, dar nu am avut.

Am curatat si calit cateva ciuperci proaspete, in putin ulei, si am adaugat peste ele cativa catei de usturoi presati ( am fost tare sceptica,caci pana acum nu am mai mancat pizza cu usturoi , dar a fost f.f buna).

Dupa ce s-au calit un pic acolo, am oprit focul si le-am lasat sa se raceasca complet.

Peste sosul de rosii am pus feliile de prosciutto intregi,si apoi am adaugat ciupercile gatite cu usturoi si racite complet. Pe deasupra am ras un pic de branza.

In 15 minute a fost gata, si delicioasa!

Despre cealalta parte a brunch-ului,nu am ce sa va povestesc eu, va spun pozele totul :)

 

delicios, frugal... snob, ar zice cineva :))

Mie mi-au placut!

Ana

 

RETETA IN IMAGINI

Breakfast * brunch-0
Breakfast * brunch-1
Breakfast * brunch-2

COMENTARII (7)

vanilla

vanilla 1

09.11.2010, 18:00

frumos mai arata!!! l-ai pregatit ptr cineva special???

elena1988

elena1988 1

01.03.2011, 09:50

jurnalulanei

jurnalulanei 1

11.06.2011, 23:04

Vanilia, iarta ma intru rar pe site.,de asta am raspuns tarziu. Da, am vrut ceva mai deosebit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!