Breakfast * brunch

de jurnalulanei in Pizza, 7 Noi 2010 | 1901 vizualizari

 

Ce faci intr-o sambata dimineata,cand te trezesti nu chiar dimineata? :D


Mai lenevesti un pic, meriti din plin dupa ce inchei a patra saptamana de viroza ( dar nuu, nu mor, sunt mult mai bine, doar ca nu perfect restabilita.)


Si dupa lenevire, si pentru ca e sambata, iar sambata cam e zi de pizza in familie, incerci o reteta noua, adaptata dupa una pe care ai vizionat-o pe Euforia Cuisine...si micul dejun se transforma in mic dejun-pranz, so... breakfast* brunch :D


Pizza cu prosciutto si ciuperci cu usturoi si grisine cu prosciutto, branza, struguri si rodie :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza de la bella
  • Prosciutto
  • sos de rosii
  • ciuperci
  • usturoi
  • branza rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Breakfast * brunch:

Pizza:


Pentru blat am folosit aluatul de pizza de la Bella ( de cand l-am descoperit,am scapat de grija aluatului,este minunat,trebuie sa il incercati- daca nu ati facut-o deja).



Peste care am pus sos de rosii ( desi as fi vrut sa pun ca in reteta originala pesto, dar nu am avut.


Am curatat si calit cateva ciuperci proaspete, in putin ulei, si am adaugat peste ele cativa catei de usturoi presati ( am fost tare sceptica,caci pana acum nu am mai mancat pizza cu usturoi , dar a fost f.f buna).


Dupa ce s-au calit un pic acolo, am oprit focul si le-am lasat sa se raceasca complet.


Peste sosul de rosii am pus feliile de prosciutto intregi,si apoi am adaugat ciupercile gatite cu usturoi si racite complet. Pe deasupra am ras un pic de branza.


In 15 minute a fost gata, si delicioasa!


Despre cealalta parte a brunch-ului,nu am ce sa va povestesc eu, va spun pozele totul :)



delicios, frugal... snob, ar zice cineva :))


Mie mi-au placut!


Ana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Breakfast * brunch" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

vanilla 1

09.11.2010, 18:00

frumos mai arata!!! l-ai pregatit ptr cineva special???

elena1988 1

01.03.2011, 09:50

jurnalulanei 1

11.06.2011, 23:04

Vanilia, iarta ma intru rar pe site.,de asta am raspuns tarziu. Da, am vrut ceva mai deosebit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt