Pizza cu ou

de -Miti- in Pizza, 11 Oct 2013 | 2877 vizualizari

 

Am mancat in Turcia un fel de aluat cu ou deasupra,inca n-am cercetat sa vad ce era si cred ca de acolo mi-a venit ideea.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare

Pentru pizza:

  • 200 gr de salam italian
  • 6 linguri de ketchup
  • 1/2 lingurita de busuioc
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou:

Aluatul:


Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.


Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.


Pizza:


Impartim aluatul in doua.


Luam o parte,o intindem si punem jumatate din ingrediente,in aceasta ordine: ketchup,busuioc,salam,patrunjelul tocat,sare,piper si un ou batut.


Dam tava la cuptor cam 10-15 minute si intre timp pregatim si a doua pizza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

11.10.2013, 19:16

Lavinia 1

11.10.2013, 19:58

buna,buna

Rocsi 1

11.10.2013, 21:32

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza