Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am mancat in Turcia un fel de aluat cu ou deasupra,inca n-am cercetat sa vad ce era si cred ca de acolo mi-a venit ideea.
Pentru aluat:
Pentru pizza:
Aluatul:
Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.
Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.
Pizza:
Impartim aluatul in doua.
Luam o parte,o intindem si punem jumatate din ingrediente,in aceasta ordine: ketchup,busuioc,salam,patrunjelul tocat,sare,piper si un ou batut.
Dam tava la cuptor cam 10-15 minute si intre timp pregatim si a doua pizza.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult