Pizza mexicana

de Bucataras Medi in Pizza, 15 Oct 2013 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 200 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • ½ pahar de lapte
  • Pentru umplutura
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 100 g porumb din conserva
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 1 carnacior
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita sos tabasco
  • faina pentru tapetat forma
  • ulei pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza mexicana:

Punem faina intr-un vas si amestecam cu drojdia.Adaugam laptele,uleiul si sarea.Framantam dupa care dam aluatul rezultat la rece (la frigider) circa 30 min.

Scoatem aluatul de la rece si il intindem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Stropim aluatul cu cateva picaturi de ulei de masline , ungem cu sosul de rosii.si urmeaza apoi sa adaugam celelalte ingrediente....ardeiul rosu taiat cubulete mici,porumbul,ciupercile,carnaciorul taiat bucati subtiri,ardeiul iute taiat si el .Cascavalul il taiem felii si il asezam peste  ingredientele de mai sus.Stropim totul cu sos tabasco si dam la cuptor.Tinem  pana cand blatul este putin rumen iar parmezanul s-a topit.

Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca putin ,scoatem din tava ,taiem felii si apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mexicana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Rustica