Pizza mexicana

de Bucataras Medi in Pizza, 15 Oct 2013 | 1926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 200 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • un varf de cutit de sare
  • 2 linguri de ulei
  • ½ pahar de lapte
  • Pentru umplutura
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 100 g porumb din conserva
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 1 carnacior
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 1 ardei iute rosu
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita sos tabasco
  • faina pentru tapetat forma
  • ulei pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza mexicana:

Punem faina intr-un vas si amestecam cu drojdia.Adaugam laptele,uleiul si sarea.Framantam dupa care dam aluatul rezultat la rece (la frigider) circa 30 min.


Scoatem aluatul de la rece si il intindem intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Stropim aluatul cu cateva picaturi de ulei de masline , ungem cu sosul de rosii.si urmeaza apoi sa adaugam celelalte ingrediente....ardeiul rosu taiat cubulete mici,porumbul,ciupercile,carnaciorul taiat bucati subtiri,ardeiul iute taiat si el .Cascavalul il taiem felii si il asezam peste ingredientele de mai sus.Stropim totul cu sos tabasco si dam la cuptor.Tinem pana cand blatul este putin rumen iar parmezanul s-a topit.


Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca putin ,scoatem din tava ,taiem felii si apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.10.2013, 12:06

Super

VasileToca 1

17.10.2013, 20:58

diana_k 1

26.10.2013, 20:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza