Rulada de pizza

de lilik in Pizza, 21 Oct 2010 | 5986 vizualizari

 

cam ciudat nume dar nu stiam cum sa-i spun.....

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 400 gr faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pahar si jumatate de lapte caldut
  • putina sare,1 lingura ulei de masline
  • pt umplut:
  • sunca
  • mozzarella
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pizza:

facem un aluat din ingredientele de mai sus,il framantam bine si il lasam la crescut cca 60 de min.


intre timp facem sosul.punem la calit 1 ceapa micuta tocata marunt,cand incepe sa se rumeneasca adaugam cca 350 ml suc de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si se face un sos destul de gros,punem o foaie de busuioc,mai lasam 2 min si dam deoparte.


intindem o foaie destul de subtire si o ungem cu sos(foarte putin doar kt sa o coloreze),apoi punem felii de mozzarella si deasupra felii de sunca.rulam foaia si o inchidem la capete apoi o punem in tava si dam la cuptorul preancalzit la200° timp de 20min cca.cand e gata o taiem felii si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:28

as manca tot , fara respir

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 10:42

lilik 1

07.12.2010, 11:36

mltumesc fetele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza fara blat