Rulada de pizza

de lilik in Pizza, 21 Oct 2010 | 4926 vizualizari

 

cam ciudat nume dar nu stiam cum sa-i spun.....

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 400 gr faina
  • 1 plic drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 pahar si jumatate de lapte caldut
  • putina sare,1 lingura ulei de masline
  • pt umplut:
  • sunca
  • mozzarella
  • sos de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pizza:

facem un aluat din ingredientele de mai sus,il framantam bine si il lasam la crescut cca 60 de min.


intre timp facem sosul.punem la calit 1 ceapa micuta tocata marunt,cand incepe sa se rumeneasca adaugam cca 350 ml suc de rosii si lasam sa fiarba la foc mic pana scade si se face un sos destul de gros,punem o foaie de busuioc,mai lasam 2 min si dam deoparte.


intindem o foaie destul de subtire si o ungem cu sos(foarte putin doar kt sa o coloreze),apoi punem felii de mozzarella si deasupra felii de sunca.rulam foaia si o inchidem la capete apoi o punem in tava si dam la cuptorul preancalzit la200° timp de 20min cca.cand e gata o taiem felii si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

23.11.2010, 21:28

as manca tot , fara respir

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 10:42

lilik 1

07.12.2010, 11:36

mltumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie ( in 8 minute!!!!)