Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

de Constelatialeu in Pizza, 23 Apr 2014 | 1527 vizualizari

 

Cum este inevitabil ca dupa o sarbatoare sa nu ramana una alta,asa si acum...au ramas si baietii mei au hotarat..pizza......

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri ulei
  • apa calduta,cat sa facem un aluat elastec
  • Umplutura
  • 3 oua rosii (ma rog,au fost in ordine aleatorie,unul rosu,verde si albastru)
  • 10 masline naturale
  • 100 g branza de oaie
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g pulpa de porc afumata
  • 150 g rulada de porc
  • 32 feliute salam de mistret
  • 2 rosii cherry
  • 150 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou sau pizza dupa Paste:

Aluatul:Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe mana.Adaugam uleiul si mai framantam cca 20 min.Lasam la crescut,la loc caldut cca 1 ora.


Umplutura:


Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu pulpa de porc si rulada,le calim cca 10 min.Ouale le curatam si le dam pe razatoarea mare,la fel si branza,peste ele punem ingredientele calite,maslinele ,dupa ce am scos samburii.Omogenizam totul cu putin kechup.


In tava de la aragaz punem hartie de copt,intindem foaia de pizza,apoi umplutura.Deasupra alternam bucatele de cascaval si salam.Baga tava la cuptor cca 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou sau pizza dupa Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pushaa 1

24.04.2014, 13:07

buna!

Lavinia 1

24.04.2014, 14:10

faina

anca_rm 1

25.04.2014, 09:33

super faina ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite