Pizza cu ou sau pizza dupa Paste

de Constelatialeu in Pizza, 23 Apr 2014 | 1556 vizualizari

 

Cum este inevitabil ca dupa o sarbatoare sa nu ramana una alta,asa si acum...au ramas si baietii mei au hotarat..pizza......

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • 3-4 linguri ulei
  • apa calduta,cat sa facem un aluat elastec
  • Umplutura
  • 3 oua rosii (ma rog,au fost in ordine aleatorie,unul rosu,verde si albastru)
  • 10 masline naturale
  • 100 g branza de oaie
  • 1 ceapa rosie
  • 150 g pulpa de porc afumata
  • 150 g rulada de porc
  • 32 feliute salam de mistret
  • 2 rosii cherry
  • 150 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou sau pizza dupa Paste:

Aluatul:Intr-un castron punem faina,in mijloc facem o adancitura si punem drojdia faramitata,adaugam sarea si apoi apa calduta si incepem sa framantam cu mana,pana se dezlipeste de pe mana.Adaugam uleiul si mai framantam cca 20 min.Lasam la crescut,la loc caldut cca 1 ora.


Umplutura:


Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu pulpa de porc si rulada,le calim cca 10 min.Ouale le curatam si le dam pe razatoarea mare,la fel si branza,peste ele punem ingredientele calite,maslinele ,dupa ce am scos samburii.Omogenizam totul cu putin kechup.


In tava de la aragaz punem hartie de copt,intindem foaia de pizza,apoi umplutura.Deasupra alternam bucatele de cascaval si salam.Baga tava la cuptor cca 25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou sau pizza dupa Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Pushaa 1

24.04.2014, 13:07

buna!

Lavinia 1

24.04.2014, 14:10

faina

anca_rm 1

25.04.2014, 09:33

super faina ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza pufoasa si aromata