Briose

de - Andreea - in Prajituri, 27 Iul 2012 | 3415 vizualizari

 

reteta o am de la alt bucataras insa am un plus de zahar ...iar inloc de unt am folosit margarina.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 100 gr margarina (sau unt)
  • 50 ml lapte
  • 1 banana
  • 1 cana jumatate de faina
  • 1 praf de copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Intr-un ibric topim la foc mic ciocolata impreuna cu margarina. Cand s-au topit am inchis focul si lasam sa se raceasca. Turnam aceasta compozitie intr-un bol si amestecam cu zaharul. Adaugam apoi ouale, unul pe rind. Se mixeaza foarte bine dupa fiecare. Se adauga banana pisata. Se toarna apoi laptele, omogenizam si incorporam faina amestecata cu praful de copt. Trebuie sa obtinem o compozitie ca de chec.

Se pune aluatul in forme, se umplu 3/4 si se dau la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 20 minute. Se scot si se lasa la racit. Se pot orna dupa placere.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

preaful de copt se poate inlocui cu drojdie uscata ptr prajituri in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

27.07.2012, 17:30

ce ma tenteaza sa fur una

mirela0911 1

27.07.2012, 20:18

Dragalase!

iri_iri 1

27.07.2012, 21:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza