Briose aperitiv

de angyb in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2013 | 1372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana
  • 3 crenvusti
  • 150 g cascaval afumat razuit
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Amestecam galbenusurile cu crenvusti taiati marunt,ardeiul taiat marunt,smantana si faina alba. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de galbenusuri.

Ungem forme de briose cu unt si tapetam cu faina.Punem cate 2 linguri din compozitie in fiecare forma,dupa care dam la cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc bine.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose aperitiv-0
Briose aperitiv-1
Briose aperitiv-2

COMENTARII (15)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

26.09.2013, 19:58

La favorite cu ele

Rocsi

Rocsi 1

26.09.2013, 22:14

Sunt bune

angyb

angyb 1

27.09.2013, 13:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!