Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Eu am pregatit trei feluri de bruschete .Cele simple cu ulei de masline,cele cu usturoiu si ulei de masline si cele cu rosii . Toate au fost tare bune ...
Mai intai spalam rosiile si le taiem marunt . Busuiocul il spalam si il tocam marunt .Punem intr-un bol rosiile si busuiocul , adaugam sare dupa gust si ulei de masline . Amestecam bine.
Painea o feliem si o prajim pe o tava doar unsa cu ulei sau cel mai bun pe gratar !!!
Cand feliile de paine s-au prajit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta.
Cand sunt gata le dam deoparte.
Cat sunt calde le pregatim astfel :
Pentru bruchetele simple cu ulei - pe fiecare felie de paine , cat este calda, puneti ulei de masline si presarati sare.
Pentru bruschetele cu ulei si usturoi - Ungem fiecare felie de paine cu usturoiul curatat ,apoi punem ulei si presaram sare.
Pentru bruschetele cu rosii - Punem din compozitia de rosii si busuioc pe fiecare feile de paine si stropim cu putin ulei .
Se servesc calde ! ( sunt bune si reci , dar nu mai au acelasi gust)
Pofta buna !
1
Folositi un ulei de masline de buna calitate !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult