"Brioşe" aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 3611 vizualizari

 

Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 300 g cascaval razuit
  • 250 g ceafa afumata
  • 50 g bacon cubulete
  • 200 g ciuperci din conserva
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Ceapa verde
  • Marar verde
  • Pentru ornat:
  • 150 g mascarpone
  • Marar verde
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Brioşe" aperitiv:

Baconul l-am prajit.


Ceafa afumata am taiat-o cubulete.


Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.


Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.


Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.


Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.


Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.


In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.


Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.


Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.






 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Brioşe" aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

diaconta 1

02.12.2013, 19:12

Mihaela,ma bucur

Alina26 1

10.12.2013, 17:31

super bune!!!la fav!!!

diaconta 1

10.12.2013, 18:43

Alina,sa le faci ca's foarte bune si aspectuoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melci pt pachetelul copiilor