"Brioşe" aperitiv

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 5847 vizualizari

 

Un aperitiv care arată bine pe un platou cu gustări.Eu intenţionez să le fac şi de sărbători.Le-am denumit aşa deoarece le-am copt în tava de brioşe.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 300 g cascaval razuit
  • 250 g ceafa afumata
  • 50 g bacon cubulete
  • 200 g ciuperci din conserva
  • Sare,piper
  • Ulei
  • Ceapa verde
  • Marar verde
  • Pentru ornat:
  • 150 g mascarpone
  • Marar verde
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Brioşe" aperitiv:

Baconul l-am prajit.

Ceafa afumata am taiat-o cubulete.

Intr-o cratita am prajit ceapa verde cu putin ulei,apoi am pus ciupercile.

Dupa ce s-au prajit putin am adaugat ceafa si baconul prajit.

Am condimentat,am pus mararul verde si am oprit focul.

Ouale le-am mixat cu un praf de sare,smantana si la final am adaugat faina.

Cascavalul razuit l-am pus peste compozitia de ou,apoi am încorporat si sunca cu ciupercile racite.

In tava de briose am pus hartie de copt apoi am pus câte o lingura de compozitie în fiecare forma.

Am pus tava la cuptor la 200 de grade si le-am lasat pâna s-au rumenit.

Le-am lasat sa se raceasca,apoi le-am pus câte un moţ de crema mascarpone ,pe care am amestecat-o cu sare si marar verde.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Brioşe" aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

02.12.2013, 19:12

Mihaela,ma bucur

Alina26 1

10.12.2013, 17:31

super bune!!!la fav!!!

diaconta 1

10.12.2013, 18:43

Alina,sa le faci ca's foarte bune si aspectuoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv