Briose aperitiv

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2014 | 4551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 gr salam patrat
  • 50 gr branza moale cu mascarpone
  • 3 linguri de faina
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 praf de copt
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr- un bol amestecam toate ingredientele.

Asezonam cu sare si piper.

Pregatim formele de briose, le umplem, lasand aproximativ 1-2 cm de sus liber de la gura formei.

Le dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Pot fi facute doar cu branza sau doar cu ce aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Lemon cake ,in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati