Briose aperitiv

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2016 | 759 vizualizari

 

Imi plac briosele de orice fel, sarate sau dulci, cu aluat sau nu. La aceasta reteta secretul sta in...tarate- le ofera o senzatie gustativa aparte.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g crema de branza Natur Delaco
  • 200 g piept de pui afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • 4 linguri tarate
  • 1 praf de copt
  • sare de mare
  • piper
  • 1 lingurita pasta ardei facuta in casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Pieptul de pui il tai marunt. Ceapa verde o tai rondele. Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza. Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la omogenizare. Bati albusurile spuma si le adaugi in compozitie, putin piper macinat,iar la final adaugi praful de copt. Se portioneaza compozitia in formele de briose, astfel incat sa fie umplute doar 2/3. Dai la cuptorul preincalzit min 25 min. Le lasi sa se raceasca in forme, apoi le scoti si le asezi pe platou.


Eu le-am servit alaturi de branzeturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

09.01.2016, 20:36

Frumusele!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:38

iri_iri 1

22.05.2016, 00:50

bune de mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu masline si ceapa verde