Briose aperitiv

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2016 | 794 vizualizari

 

Imi plac briosele de orice fel, sarate sau dulci, cu aluat sau nu. La aceasta reteta secretul sta in...tarate- le ofera o senzatie gustativa aparte.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g crema de branza Natur Delaco
  • 200 g piept de pui afumat
  • 1 fir ceapa verde
  • 4 linguri tarate
  • 1 praf de copt
  • sare de mare
  • piper
  • 1 lingurita pasta ardei facuta in casa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Pieptul de pui il tai marunt. Ceapa verde o tai rondele. Freci galbenusurile cu sarea si crema de branza. Adaugi pieptul de pui, ceapa verde , taratele si pasta de ardei si amesteci pana la omogenizare. Bati albusurile spuma si le adaugi in compozitie, putin piper macinat,iar la final adaugi praful de copt. Se portioneaza compozitia in formele de briose, astfel incat sa fie umplute doar 2/3. Dai la cuptorul preincalzit min 25 min. Le lasi sa se raceasca in forme, apoi le scoti si le asezi pe platou.


Eu le-am servit alaturi de branzeturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

09.01.2016, 20:36

Frumusele!

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:38

iri_iri 1

22.05.2016, 00:50

bune de mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv/ Briose sarate