Briose capacite

de anca_rm in Prajituri, 4 Feb 2014 | 1714 vizualizari

 

Briose cu cacao si crema de branza ideale pentru copii dar si pentru adulti :)

 

INGREDIENTE

  • -2 oua
  • -200 ml lapte
  • -100 ml ulei
  • -2 linguri cacao
  • -1praf de copt
  • -un praf de sare
  • -200 gr faina
  • -200 gr zahar
  • Pt crema:
  • -200 gr branza dulce de vaci
  • -100 ml iaurt de fructe
  • -3 linguri de zahar pudra (sau dupa gust )
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose capacite:

Pregatim formele de briose (ies cam 12 bucati din aceste cantitati ) si pornim cuptorul la 180 grade


Faina o cernem impreuna cu praful de copt si cacao .


Ouale le mixam pana devin spumoase impreuna cu 200 gr zahar si praful de sare , adaugam uleiul in fir subtire (ca si la moieneza) si laptele . Inainte de a adauga laptele ar fi bines a renuntam la mixer deoarece stropeste . Eu am folosit un batator tip para . Adaugam faina amestecata in prealabil cu cacao si praful de copt .


Punem in fiecare forma de briose cate 2 linguri din aluatul obtinut si dam la cuptorul incins pentru 20-25 minute , faceti testul cu scobitoarea si daca iese curata atunci sunt gata .


Le lasam la racit si intre timp facem crema astfel : Branza de faci o facem pasta cu blenderul sau cu mixerul , punem zaharul pudra (cantitatea de zahar o puteti mari in functie de gustul fiecaruia si de calitatea branzei ) , punem si iaurtul si facem o pasta moale .


Briosele reci le taiem partea de sus , facem un capacel si le umplem cu crema de branza . Asezam la loc partea taiata , dar fara a apasa .


Sunt perfecte langa o ceasca de cafea , lapte sau ceai .


 

TIPS-URI

1

se pastreaza in frigider acoperite cu folie , sau in cutie

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose capacite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

anca_rm 1

05.02.2014, 08:08

Ruxx multumesc

anca_rm 1

05.02.2014, 08:08

Cris ms

anca_rm 1

05.02.2014, 08:08

Gaby multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sos garam masala
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE